bloemen3

Verschillende wegen leiden naar meer zelfinzicht, zoals bijvoorbeeld:

Wandelcoaching: een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als inspiratiebron en spiegel wordt gebruikt om tot antwoorden te komen.

Planningscoaching: aan de hand van jouw vraag gaan we praktisch en oplossingsgericht aan de slag om tot een antwoord te komen. Bijvoorbeeld door jouw huidige werk-privé balans in kaart te brengen, een realistische dagindeling op te stellen, prioriteiten vast te stellen, een lastig gesprek voor te bereiden, etc.

Profile Dynamics®: de drijfverenanalyse van Profile Dynamics biedt inzicht in jouw waarden die jouw werkende leven sturen. Een herkenbaar en helder vertrekpunt om jouw werk en werkomgeving zodanig vorm te geven dat deze optimaal bij jouw persoon aansluiten. Ook biedt het invullen van deze vragenlijst een aansprekend vertrekpunt om de teamsamenwerking (drijfveren, allergieën en energiebronnen) bespreekbaar te maken en in de gewenste richting bij te sturen.

Lichaamsgerichte coaching 1 (van binnen naar buiten): door de aandacht naar het lichaam te brengen en te verkennen wat daar speelt, kom je op een andere manier in contact met wat er in jou leeft. Het doel van deze manier van werken is dat je meer verbinding met jouw lichaam gaat ervaren, op een andere manier er naar gaat luisteren en jouw lichaamssignalen leert benutten om jouw dagelijkse leven meer op jouw eigen wijze vorm te geven.

Lichaamsgerichte coaching 2 (van buiten naar binnen): door jouw vraagstelling visueel, tastbaar en voelbaar te maken, schep je een nieuw perspectief op jouw vraagstelling en daarmee een opening naar jouw persoonlijke antwoord.

Ontspanningscoaching: een manier om de weg naar ontspanning terug te vinden. Gun jezelf rust en ontspanning en laat je verrassen door wat er gebeurt. Dit kan ik je bieden via oefeningen in mindfulness, bio-energetica, dans, body drum release, meditatie en visualisatie.