bloemen3

Wegwijzer beweging inspiratie voeding richting energie

Verschillende wegen leiden naar meer van zelf, zoals bijvoorbeeld:

Wandelcoaching: een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij de natuur als inspiratiebron en spiegel wordt gebruikt om tot antwoorden te komen.

Een praktische aanpak: aan de hand van jouw vraag gaan we praktisch en oplossingsgericht te werk om tot een antwoord te komen. Bijvoorbeeld door jouw energiegevers en -vreters op een rij te zetten, jouw dagindeling door te nemen, jouw netwerk in kaart te brengen, een lastig gesprek voor te bereiden.

Lichaamsgerichte coaching: door jouw aandacht naar jouw lichaam te brengen, kom je op een andere manier in contact met wat er in jou leeft. Het doel van deze manier van werken is dat je jouw lichaamssignalen leert benutten om jouw dagelijkse leven op een voor jouw prettige wijze vorm te geven.

Opstellingen: door jouw vraagstelling visueel, tastbaar en voelbaar te maken en een plek te geven in de ruimte, schep je een nieuw perspectief op jouw vraagstelling en daarmee een opening naar jouw persoonlijke antwoord.

Ontspanningsoefeningen vanuit de mindfulness, bio-energetica, body drum release, meditatie en visualisatie bieden een anker naar ontspanning. Gun jezelf rust en ontspanning en laat je verrassen door wat je tegenkomt in deze ontmoeting met jezelf.

Energiebehandelingen zoals Reiki of Soul Body FusionĀ® brengen ontspanning en geven de werking van de energiecentra in jouw lichaam een boost. Dit verhoogt het zelfgenezend vermogen van het lichaam op mentaal, emotioneel, spiritueel en fysiek niveau.